Veteriner Fakültesi ‘50. Kuruluş Yıldönümü’ Sonuncu Etkinliği Prof.Dr. Ferruh DİNÇER ve Prof.Dr. Abdullah ÖZEN' in Mehmet Akif ERSOY' u Anmak Konulu Sunumu İle Gerçekleştirildi.

50. yıl etkinliklerimizin sonuncusu, vefatının 84. yıldönümünde Milli Şairimiz ve meslektaşımız Mehmet Akif ERSOY 'u anmak ve anlatmak ile ilgili konu başlığı ile gerçekleştirildi.
"Veteriner Hekim Gözüyle Veteriner Hekim Mehmet Akif ERSOY Dosyası" adlı kitabın yazarı Prof.Dr. Ferruh DİNÇER hocamız ve Fakültemizin Veteriner Hekimliği Tarihi ve Deontoloji Anabilim Dalı Üyesi Prof.Dr. Abdullah ÖZEN hocamızın anlatımlarıyla konferans düzenlendi. Bu güzel konferans için Prof.Dr. Ferruh DİNÇER, Prof.Dr. Abdullah ÖZEN ve değerli katılımcılarımızın etkinliğimize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.