Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Fakültemizi Ziyaret Etti

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ni ziyaret ederek fakültede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Zorluoğlu fakülteye gelişinde Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhterem Aydın ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çiftçi tarafından karşılandı.

Vali Zorluoğlu ziyarette Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhterem Aydın’dan fakültede yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Veteriner Fakültesinin Fırat Üniversitesinin ilk kurulan fakültelerinden biri olduğuna ve 1975 yılında verdiği ilk mezunlarla başladığı eğitim yolculuğunda önemli mesafeler kat ederek bugüne geldiğine dikkat çeken Vali Zorluoğlu, Veteriner Fakültesinin Elazığ ve ülke hayvancılığının bilimsel gelişimine önemli katkılar sunduğunu kaydetti.